Badkamertegels en sanitair

Voor badkamertegels bent u bij Rietmeijer aan het juiste adres! Wilt u een badkamer of nieuw sanitair plaatsen of is uw badkamer toe aan renovatie? Ontdek dan onze mogelijkheden. Wij beschikken over een ruim aanbod voor tegels in uw badkamer en sanitair en zijn gespecialiseerd in het plaatsen hiervan. Daarnaast kunnen we u helpen met het leggen van vloerverwarming en het uitbesteden van alle bijkomstige werkzaamheden van uw badkamer zoals installatie werk, timmerwerk, metselwerk, stukadoor, etc. We werken met een team specialisten, zodat u zorgeloos uw badkamer en badkamer tegels kunt laten plaatsen of renoveren. In ons assortiment vindt u vloertegels badkamer, wandtegels badkamer en sanitair van uitstekende kwaliteit.

Badkamer tegels

Uw badkamer is een ruimte in huis waar u rust zoekt. Door de juiste sfeer te creëren in uw badkamer, zorgt dit voor optimale ontspanning. Dit kunt u doen door een bepaalde inrichting van uw badkamer en door het kiezen van de juiste badkamertegels en sanitair. Rietmeijer Tegels heeft veel kennis op het gebied van badkamertegels en sanitair en wij denken graag met u mee. Door uw wensen in kaart te brengen zorgen we samen voor een optimaal resultaat van uw badkamer.

Showroom

In onze nieuwe, sfeervolle showroom vindt u een groot aanbod vloertegels voor badkamers, wandtegels en sanitair. Onze medewerkers voorzien u altijd van persoonlijk en deskundig advies. Tijdens uw bezoek bespreken we de indeling en inrichting van uw badkamer. Om een goed beeld te krijgen kunt u een tekening laten maken die een goed beeld schetst van de toekomstige inrichting. We laten daarbij verschillende badkamertegels, sanitair, stijlen en mogelijkheden zien voor in uw badkamer zodat u een goede keuze kunt maken. Op het gebied van sanitair zijn wij ook in staat om alles voor u te verzorgen.

Advies badkamertegels

Rietmeijer Tegels adviseert u graag over de meest geschikte keuze voor uw badkamer. Wilt u meer informatie over wandtegels of vloertegels voor in uw badkamer? Kom een kijkje nemen in onze showroom of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen