Diensten

Tegels bepalen de sfeer van iedere ruimte in uw huis. Bij Tegelzetbedrijf Rietmeijer vindt u de juiste tegels voor elke ruimte. Met onze ervaren tegelzetters bieden wij hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen. Aan Twentepoort West 45 te Almelo vindt u ons geheel vernieuwde stijlvolle showroom waar u zich laat inspireren door de nieuwste trends en deskundig advies op maat krijgt van onze ervaren medewerkers! Kom geheel vrijblijvend langs of maak een afspraak om verzekerd te zijn van advies op maat.

Tegelzetbedrijf Rietmeijer te Almelo biedt het totale plaatje. Onze ervaren tegelzetters plaatsen tegels en monteren uw badkamer, wc of ander sanitair. Wij ontzorgen u van de rommel en andere vervelende zaken rondom het verbouwen of bouwen van uw huis zodat u direct kunt genieten van de nieuwe ingerichte ruimte.

Werkwijze
Wij voeren op elk gebied tegelwerk uit voor particulieren en grote partijen. Tijdens de voorbereidingen denken wij graag met u mee voor een optimaal resultaat. Wij leveren een totaalconcept. Naast het zetten van de tegels kunnen badkamers, wc’s en ander sanitair gemonteerd worden. Moet er een schilder of loodgieter aan te pas komen? Geen probleem, ook dit regelen wij voor u.

Showroom
In onze nieuwe showroom met tegels in Almelo vindt u een groot aanbod aan vloer- en wandtegels voor uw keuken, badkamer en wc. Onze medewerkers bieden u persoonlijk en deskundig advies. Kleuren, formaten en breedtes zijn aspecten die heel belangrijk zijn bij het uitkiezen van tegels.

Certificaten
Tegelzetbedrijf Rietmeijer te Almelo is aangesloten bij Bovatin, de bond van tegelzetters in Nederland. Ook zijn we een Fundeon erkend leerbedrijf en leiden we elk jaar minimaal één leerling op binnen ons bedrijf.
ten