Keuken tegels

Rietmeijer Tegels biedt een ruime keuze aan keukentegels van hoogwaardige kwaliteit. Het ruime aanbod biedt verschillende tegels voor uw keuken in verschillende kleuren en maten. Alle keuken tegels zijn scherp geprijsd.

Keukentegels

Wand- en vloertegels kunnen tegenwoordig niet meer ontbreken aan een moderne of nieuwe keuken. Gaat u voor een landelijke of moderne sfeer in uw keuken? Rietmeijer Tegels heeft allerlei soorten tegels keuken voor in uw huis die de juiste sfeer geven aan uw keuken. Kom een kijkje nemen in onze vernieuwde showroom en doe inspiratie op. Onze showroom bevat veel soorten keukentegels en laat u veel combinatiemogelijkheden zien. 

Hygiëne

Door te kiezen voor keukentegels kiest u ook voor hygiëne en het schoonmaakgemak van uw keuken. Tegels in uw keuken zijn praktisch om mee te werken en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast hebben keukentegels nog meer voordelen. Ze zijn hard, sterk, slijtvast en hittebestendig. De vloertegels in uw keuken zijn goed te combineren met vloerverwarming waardoor uw keuken niet alleen een warme uitstraling krijgt, maar ook nog eens warm aanvoelt. 

Advies keuken tegels

Twijfelt u over de keuze keukentegels? Of wilt u uw keuken verbouwen? Dan helpen wij u graag met het combineren van de juiste kleur, formaat en afmetingen. In onze showroom helpen onze medewerkers u bij het kiezen van de juiste keukentegels en het uittekenen van uw keuken. Kom gerust eens langs en ontvang vrijblijvend advies van een van onze ervaren medewerkers of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.