Over ons

Sinds 1940 zijn wij uw specialist op het gebied van tegels. Wij verzorgen tegels voor bijna iedere oppervlakte, zoals zwembaden, nieuwbouw, woningbouw en renovatie. Rietmeijer Tegels is een modern tegelzetbedrijf dat ambachtelijk vakmanschap combineert met de nieuwste ontwikkelingen en technieken op zijn vakgebied. De tegels worden gelegd door echte vakmannen op het gebied van tegelzetten. Kortom, wij beschikken over een professioneel team, dat voor u een zeer deskundig advies waarborgt en een eindresultaat waarover u tevreden zult zijn.


Missie

Onze missie is om elke klant een totaalconcept aan te bieden voor het leveren en aanbrengen van allerlei soorten tegels. Ook levert Rietmeijer Tegels vakkundig advies. We denken graag met de klant mee en brengen vrijblijvend een offerte voor u uit. Tevreden klanten staan bij ons centraal net als goed advies, persoonlijke hulp en hulp op maat. Kortom, bij ons wordt uw huis echt uw thuis! 


Visie

Door middel van onze showroom willen we elke klant optimaal bedienen en informeren over de mogelijkheden die Rietmeijer Tegels te bieden heeft. 


Onze geschiedenis

Rietmeijer Tegels is in 1940 opgericht door Alberthus Rietmeijer. De zonen van Alberthus hebben het tegelzetbedrijf overgenomen van hun vader. Vakmanschap vormde in die tijd de basis van succes. Inmiddels is Rietmeijer Tegels gespecialiseerd in het projectmatig realiseren van grote, maar ook kleine tegelwerken. 


Overname

Zwembaden en grote projecten gaat Rietmeijer Tegels niet uit de weg. Maar ook nieuwbouw, woningbouw en renovatieprojecten voert Rietmeijer Tegels uit. In 2010 nam familie Rietmeijer René Oude Lashof in vertrouwen, hij nam het familiebedrijf over met veel succes. Door zijn 30 jaar ervaring en grote passie voor het vak tegelzetten biedt hij elke klant maatwerk.


Elke klant staat centraal

Inmiddels biedt Rietmeijer Tegels een totaalconcept aan voor iedere klant. Doordat Rietmeijer Tegels zelf tegels levert en aanbrengt, wordt de klant ontzorgd. Ook werken we nauw samen met specialisten uit andere vakgebieden. Afhankelijk van uw verbouwing kiezen we de juiste vakmensen die zullen helpen bij de verbouwing. Het kan hier gaan om installateurs, stukadoors, metselaars, timmermannen, een kitbedrijf, kortom alle partijen. Zelfs in de voorbereiding van uw plannen helpt Rietmeijer Tegels graag door mee te denken. Door altijd klaar te staan voor iedere klant en afspraken na te komen, hopen wij iedereen optimaal te bedienen.

Medewerkers

De medewerkers van Rietmeijer Tegels zijn allemaal gecertificeerd. Alle 12 medewerkers gaan tot het uiterste om voor iedere klant een passende oplossing te vinden. Rogier is het vaste gezicht in de showroom en het vaste aanspreekpunt voor het maken van de offertes en de calculator binnen het tegelzetbedrijf. Rogier, René en Tanja helpen u graag in de showroom en kijken welke tegels het beste bij u passen. Rietmeijer Tegels is bovendien een erkend leerbedrijf dat elk jaar verschillende opleidingsmogelijkheden biedt.

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!