Zwembadtegels

Zelfs voor de tegels van uw zwembad kunt u terecht bij Rietmeijer Tegels. Het betegelen van een zwembad vraagt om vakkennis. Wij zijn gespecialiseerd in het betegelen van zwembaden. Het is belangrijk dat de voegen, de tegels en de lijm allemaal resistent zijn tegen water. Rietmeijer Tegels helpt en adviseert u graag over de mogelijkheden van het betegelen en afwerken van uw zwembad.

Zwembadtegels

Rietmeijer Tegels biedt verschillende soorten tegels om uw zwembad helemaal aan te passen aan uw wensen. Onze tegelzetters zorgen voor de juiste tegels op de juiste plaats, zoals antisliptegels en speciale vormstukken. Zwembadtegels uit ons assortiment bieden een hoge slijtvastheid en zijn krasbestendig. Bovendien bieden wij vijf jaar garantie op onze tegels. Zwembadtegels om een leven lang plezier van te hebben.

Advies zwembad tegels

Weet u nog niet precies welke tegels u wilt hebben in en rondom uw zwembad? Dan adviseren wij u graag. Kom langs in onze showroom, waar onze medewerkers u altijd vrijblijvend en vakkundig advies geven. Bovendien bieden we altijd snelle service, hoge kwaliteit en een lage prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze showroom.